Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2010 14:13 - Карл Маркс е бил германски шпионин. Ленин спасява комунизма.
Автор: ussrfenix Категория: Политика   
Прочетен: 2681 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 12.12.2010 14:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Карл Маркс е бил шпионин на юнкерска Прусия. Те са се постарали да го свържат трайно с благородниците за да гарантират верността му. Маркс е женен за баронеса, което се пропуска от комунистите и техните противници.
Като агент на аристократична Прусия той водел борба срещу буржоазията. Революционната му дейност в Германия е само за създаване на легедата му и зда се внедри сред противниците на германците - Франция и Англия, където е същинската му революционна дейност. По това време Прусия е изостанала полуфеодална държава без капиталисти. Тъй като бржоазията е враг на благородниците и себори да им отнеме властта за товa те създават работническия фронт на комунизма срещу буржоазията. Така се надявали да ангажират силите на капиталистите в борба с работническата класа за да не се борят срещу аристокрацията. Освен това се надявали и вероятно евентуален комунизъм в Англия и Франция да спре развитието на индустриализацията, която била истинската заплаха за промяна на обществения ред и край за властта на благородниците. По това време едиствената страна с развит капитализъм е Англия, а Франция е с развиващ се. Грманската буржоазия, която била изостанала на манифактурния етап също била заплашена от западните индустриалци капиталисти.
Харкатерно за марксизма е че бунтува единствено пролетариата и е насочен само срещу капиталистите. Докато по същото време в преобладаващата част от Европа основният проблем е все още експлоатацията на селяните и властта на благородниците. Мрксизмът постулира, че революция може да има само в развитото капиталистическо общество - тоест там където няма благородници и господства капитала. По този начин марксизмът е заплаха само за капитализма, но не и за аристокрацията, която го създава като последно средство в обречената си борба с буржоазията. Комунистическата революция е реванш за буржоазната революция.

Ленин коригира марксизма. Не само пролетариата, но и другите експлоатирани класи са революционни и революцията е срещу експлоататорите въобще, не само срещу капитралисти, но и срещу благородници. Но Ленин има задачата да прави революция в изостанала Русия. Всъщност най-революционни са изостаналите страни, защто в тях експлоатацията е по-голяма. Експлоататорите компенсират по-нископроизводителните технологии и икономика с увеличаване на експлоатацията, докато в модерните държави експлоатацията е по-ниска и революционността им намалява. За това модерна Америка е по-малко революционна от изостанала Русия.

Но Маркс е евреин. Това е най-честия довод на противниците на комунизма. Да Маркс е еврейн и точно за това бил избран за агент от прусаците. Ако пратели чист германец се набивало на очи и събуждал подозрения в шпионаж. Еврейте поради своята разпръснатост са придобили интернационален характер и точно тази универсалност на евреите била използвана от тайните служби на Прусия за да внедрят своя шпионин Маркс. Те го приобщили към аристокрацията с брака му с баронеса.
Маркс не е същински революционер - действа избирателно и провокира само работниците, но изключва другите класи например селяните, интелигенцията и др. Атакува само капиталистите, но не и другите експлоататорски класи - благородници, дворяни и др.
Той е агент провокатор, който ограничава и "канализира" революцията./Ленин я освобождава от тези ограничения/
Разбира се един век по-късно когато Германия е наваксала изоставането, станала е водеща индустриална държава и капиталистите вземат връх над благородниците и комунизмът става неудобен за тях. Това не им пречи да използват комунизма още веднъж за диверсия във вражеския лагер. Подкрепят Ленин за да принудят Русия да капитулира, като започне революция.
Те яростно обвиняват евреите за  да не се сети някой, че те всъщност са създали комунизма.
НО в крайна сметка проблемът на Германия са Англия и Франция, а по-късно и САЩ, а не евреите. Еврейският ционизъм едва ли е сериозна заплаха за някого. Просто те са малобройно малцинство.






Тагове:   Маркс,   Ленин,   шпионин,


Гласувай:
3



1. balkanec - Съвсем вярно за Маркс
12.12.2010 17:22
"Маркс е агент провокатор, който ограничава и "канализира" революцията."
Много точно казано.

Същото обаче е и с Ленин - Октомврийската революция носи еврейска власт в Русия и еврейски терор над руснаците. Достатъчно е да се видят списъците на съветските лидери по националност - и се вижда, че това не е руска революция, а ционистка.

По-късно нещата в СССР се променят при Сталин и другите след него и тя става антиционистка държава.
Това пропускат някои.
Просто, когато някъде дойде силна ръка и силно управление - то неизбежно се обръща срещу ционизма.
Това се повтаря навсякъде неизбежно.

Нещата не са еднозначни.
Ционистите се опитват да оглавят и канализират комунистическото движение - както и всички други политически движения. това не означава, че всички те са продукт на еврейството, както елементарно се опитвят да обяснят някои за комунизма.
цитирай
2. ussrfenix - Знае се със сигурност че
13.12.2010 07:25
болшевиките работят за германците, поне до и малко след революцията. А причините геврманското разузнаване за предпочитанията да вербува и използва евреи за агенти и шпиони вече се посочиха. А и в Русия за предпочитане било да не вербуват руснаци, чиято лоялност била съмнителна порати руския патриотизъм. Просто евреите били по-удобни и по надеждни агенти. А това че раbотели за германците не им пречело да са еврейски националисти и дори ционисти в същото време. Просто по това време няма Израел за да работят за него и да са му верни. Можели да работят за този, който им плаща.
Самият Ленин произлиза от немски евреи преселили се в Русия, така че връзките му с Германия не били случайни.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ussrfenix
Категория: Политика
Прочетен: 263926
Постинги: 84
Коментари: 34
Гласове: 152
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930