Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2010 10:14 - Планира ли неофашистката върхушка масово изтребление на човечеството.
Автор: ussrfenix Категория: Политика   
Прочетен: 3264 Коментари: 2 Гласове:
4



Много се говори за планирания Нов Световен Ред, за планираното унищожение на "излишното" население, намаляване броя на населението на Земята до 1милиард - "Златния милиард"(но реално може и да е по-малко), за организациите кроящи такива планове като комитета 300 (300 от най-богатите фамилии в световен мащаб) и др. Вярно ли е това.
Очевидно е вярно. Те подготвят масово изтребление на "нисшите" раси. На страните от ІІІ-тия свят, на жълтата раса, на източноевропейските страни. Нас българите и въобще славяните също ни смятат за нисша раса. Ние сме планирани за изтребление, земята и ресурсите ни за заграбване. Зад расизма винаги са стоели икономически интереси. Първо "нисшите раси" са ползвани като роби от "висшите" експлоататори. После идва ред на отнемане на земите и богатствата. Падането на колониализма роди неоколониализма, той обаче не задоволява нуждите на нарастващата експлоатация. Концентрацията на капитала нараства, а това налага и увеличаване на експлоатацията.
Това налага преминаване от неоколониализъм към НСР  - на физическото изтребление на народите. Вече видяхме, че военната сила е недостатъчна да държи народите в робство и да възроди колониализма. Колониализмът е родил капитализма. Именно при колониализма се е развивал и формирал капитализма за това и колониите са необходими за капитализма. Конвенционалните армии обаче не могат да осигурят вече колонии като едно време. Куба, Виетнам, Афганистан, Ирак и др. показаха безсилието на колониалните войски пред волята за свобода на народите.
За това неофашистите вместо окупация планират масово унищожение. По-слабичките народи ги унищожават с икономически механизми. Мизерията смъква раждаемостта и малко по малко ги стопява. Тази тактика се използва срещу източноевропейските страни - България, Русия и др. Срещу по-жизнените нации се налага да се използват други средства. Локалните войни не са достатъчни. Нужно им е друго.
Освен това и в самите империалистически страни има много излишно население и "нисши раси" като негрите и латиноамерикаците в САЩ. Капиталистическата върхушка смята за нисша категория хора и  собствените си по-бедни сънародници. За това дори си имат съответната идеология "оправдаваща" експлоатацията и злоупотребите. Тя оправдава и масовото изтребление на "нисшите".
Неофашистите смятат да използват оръжия са масово поразяване. Тайно разбира се. Ако се разкрие умишленото използване, ще има и съответната реакция и изтребени ще бъдат неофашистите, а не народите. За това неофашистите усилено проповядват разни пророчества за край на света, "предсказват" разни световни бедствия. Така, когато пунат в действие плана си, да не би някои да се усъмни, че бедствията са причинени от човешка ръка.
Какви оръжия смятат да използват.
Различни оръжия:
Биологично оръжие - за масови епидемии сред "нисшите".
Земетръсно оръжие -  в бившия СССР открили че 100МВт ел. импулси предизвикват слаби трусове. Но какво ли могат по-мощни импулси или ако се прилажат в разломни зони. За земетръсно оръжие се носят слухове.
Дори мощните земетресения, обаче не могат да  причинят изтребление в мащаба нужен на неофашистите. Така това оръжие не може да е основното в плана им за причиняване на глобално бедствие.
Остават различни електромагнитни оръжия, микровълнови и др. лъчеви оръжия. Тяхното действие ще бъде приписано на слъчеви изривания или други излъчвания с космически източник, но всъщност ще са от секретни военни оръжия използвани от неофашитските правителства.

За сега планът само се подтвя. Те подготвят почвата с разни платени "пророци" и техните заблудени последователи. Агнета тръгнали на клане след касапина.

За голямо съжаление и българи са се продали на тази неофашистка върхушка и мамят хората с "край на света".
Кирил Чуканов например е "квантов пророк". Измислил е "нова" квантова "теория", която е абсолютна глупост, но служи за да представи "пророчесвата" си. Той предсказва  "Великото бедствие" - всъщност планираното масово изтребление от неофашистите.
Целта на всички тези пророчества е да ни заблудят и когато почнат да ни изтребват да не се сетим, че "жънещия лъч" иде от Земята от военните на неофашистките правителства, а не от космоса.

Събудете се заспали умове и души !!!
Врагът е пред портите, а вие сладко спите.
Може скоро да заспите завинаги, ако все така си спите.









Гласувай:
5



1. ussrfenix - Разбира се, че "теорията" на Чуканов са пълни измислици
07.09.2010 10:45
Чуканов е агент и мами, както му наредят. Не е откривал нищо. Поне измислиците му да бяха малко по-добри, а те - квантувани глупости. Направо не знаеш да се смееш ли или да плачеш като ги четеш. Които са ги скалъпили са направо пълна трагедия във физиката и квантовата механика.
Просто едно шарлатанство за манипулацията на невежите.
цитирай
2. ussrfenix - Освен изброените начини за масовото унищожение
07.09.2010 10:54
има и други разбира се. Те ще използват всичко, което имат за да ни унищожат.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ussrfenix
Категория: Политика
Прочетен: 263888
Постинги: 84
Коментари: 34
Гласове: 152
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930