Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2010 09:15 - Психотронното оръжие - екстрасенсите и окултната мрежа
Автор: ussrfenix Категория: Политика   
Прочетен: 2155 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 26.04.2010 09:17


В началото на 90те имах късмета да участвам в един експеримент за майнд контрол/контрол върху съзнанието/. По това време беше големият бум на екстрасенсите и явлението бе много популярно. Едвали някой от участниците в експеримента си даваше сметка за какво всъщност става дума. Беше като игра и не подозирахме скритите цели.
Имаше две групи участници: Екстрасензорна или въздействаща и опитна тоест опитните зайчета на които трябваше да въздействат.
Екстрасенсите можеха да предизвикат несъзнателни, подсъзнателни движения като почесвания и подобни у опитната група. Тоба бе така защото както е обяснено в предишната тема те могат да действат само на подсъзнанието, но не и на съзнанието. Тоест те не можеха да контролират съзнателните реакции, мисловния процес и въобще съзнанието - не можеха да контролират човека. Дори на посъзнателно равнище резултатът бе незадоволителен.
Разбира се това е обусловено от самата природа на човешкото съзнание, което е устроено да реагира на действителността, а не на подобни действия. Азбучната истина е че човекът е съзнателно същество. Подсъзнателния човек е патологичен случай./Те и модните псилогически "подсъзнателни" школи се занимават с патологичните случай, но това убягва на някои.../
Чудно е защо някои обаче още не се отказват от безплодните опити.

Екстрасенсите като жерви на майнд контрол.
Повечето екстрасенси са жертви на майнд контрол. Естрасенсите сами твърдят че са проводници на външна сила. При някои те я възприемат като духове със земен или неземен произход. При други я приемат като външна "енергия" на която са проводници.
Това често се придобива след травми и други заболявания. При тези хора обикновено е убредено съзнанието, а слабото или увредено съзнание и предпоставка за майнд контрол.
При други съзнанието не е увреден,о но има нещо като сделка  - те служат "силите" и стават проводници като в замяна могат да печелят пари от това и т.н. Тук трябва да се причислят и така наричаните окултисти.
Опитът обаче показва ще това не е безопасно. Много от екстрасенсите се разболяха от различни заболявания в следствие дейността си. Масово силите им се изгубиха и отслабнаха което показа че силите не са неизчерпаеми. Заговори се за възхода и падението на екстрасенсите.

Окултната мрежа:
Служителите на Олигархията изграждат мрежа за майнд контрол. Контролирани обаче са най-вече хората от мрежата. Те стават жертва на окултно учение което бобърква тотално ценностите и представите им. Така им промиват мозъка, че губят представа за дейсвителността. Те заживяват в измислен свят, в заблуда, в измамите на олигарсите. Не случайно в тайните общесва казват, че знанието(тайното) е тъмнината на майстора/масони/. Тоест ниските нива от мрежата живеят в заблуди за да служат на висшестоящите и да бъдат използбани без да го разбират.
Участниците в мрежата приемат доброволно "сили",  духове, "извънземни", "любов"  други прояви маскиращи майнд контрола. Те сами доброволно стават жерви на МАЙНД КОТРОЛА и се опитват да го разпростират над хората извън мрежата. Мрежата има пирамидална структура и се управлява от Олигархията. Цялата мрежа обслужва шепа хора. Част от мрежата се маскира от различни учения и секти.
Силите за въздействие извън мрежата са нищожни. Както се поясни майнд контролът е невъзможен. Жертвите на майнд контрола са самата мрежа и то заради промиването на мозъци от учението. Разбира се много в  мрежата просто са се продали за пари. Те са слуги на олигарсите за да получават пари, постове и така нататък. Те са наясно че вършат тъмно дело и разпространяват лъжи и са просто едни продажници.
Може да се каже че окултната мрежа е опасна само самата себе си.
Тя няма власт над света.
Но олигархията има, защото са богати и ползват егоизма на хората, подкупват ги с дребни облаги докато им отнемат много повече блага без заслепените наивници да го видят.Власта им се корени в лъжите и богатството сдобито пак с измами, злоупотреби и машинации. Така че тяхната сила е лъжата.
Но нашата сила е истината, а тя винаги побеждава лъжата.



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ussrfenix
Категория: Политика
Прочетен: 263904
Постинги: 84
Коментари: 34
Гласове: 152
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930