Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2010 11:49 - Добре дошли в Матрицата - НСР част ІІ: Съзнанието на прицел
Автор: ussrfenix Категория: Политика   
Прочетен: 2337 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 26.04.2010 08:09


В предишната тема бе разгледан въпросът за следенето на всички нас осъщесвявано от адептите на новия световен ред. Сега че се разгледа манипулациите на които ни подлагат.
1."Черното е бяло и бялото черно."
Първо заблуждават населението, че информацията от официални институции средства за масово сведомяване и учебни заведения е истина. Напрактика всяка неудобна информация се изопачава или премълчава. Разпрострават се само лъжите на официалната дезинформация. Налагат се измамите като догми. Със спекулации и други "доказателства", които заблуждават средностатистическия гражданин, на когото е вменено че това е "Светата Истина".
Второ: Клакьорите. Хора които са се продали. Те създават убеждението че приемат лъжата за истина у останалите, като публично приемат официалните лъжи и така създават впечатление за истинност.
Трето: отучване на населението от мислене. За това се разпространява повърхностно изкуство - литература, филми, музика. Залага се на първосигналното, което да отконява вниманието на хората от действителността. По-точно се фиксира вниманието върху някои страни от живота за да се пропуснат други. Така се опитват да превърнат хората в коне с капаци и те просто да вярват на лъжите и да не виждат истината.
Четвърто религиозно-философски учения. Опиум за народите. Така се налагат измислени фалшиви ценности, които са угодни на властите. Използват се стари учения. които се изопачават или се създават нови. Така например изопачават понятието любов и от любов към ближния, което значава да помагаш и се грижиш за останалите хора, става покорство и служба на злото. Вместо да обичаш ближния да обичаш лошия господар, който го тъпче и прави зло на всички останали в т.ч. и на теб самия.
2."Разделяй и владей" издигането в култ на егоизма така се превръща чобека в маниполируема пионка.
3. Майнд-контролът. Изболзбат се методи за манипулиране на съзнанието. Психотронно оръжие. Вербуват се хора окултисти и екстрасенси. С тяхна  се опитват да манипулират съзнанието. По-точно манипулират подсъзнанието.Психотронното оръжие са хора с ексрасензорни/окултни способности. Резултатът е незначителен, тъй като съзнанието не може да се контролира, нещо отдавна известно на науката.
Духовните сили са проява на електростатично поле.
Духът е полева форма на материята, която се получава при смъртта. Тя има свойството съзнание и не е позната на земната наука. Тя има природата на електромагнитно поле и като такова не може да приема допълнителна енергия, а само да отдава първоначалната си изходна енергия. Когато се изразходва напълно, просто изчезва, а като извършва работа духът изразходва и отдава енергия. И така духът е смъртен.
Защитата е проста като от електромагнитно поле/вътре в проводник е нула/ - Фарадеева клетка. Обикновено се ползва полусферична или сферична метална форма. Ако е обърната нагоре(купол) полето се излъчва в атмосферата. Ако е обърната надолу се поглъща от Земята. Най-добре със заземяване. Така духът просто изчезва. Като се поглъща, духът просто изчезва като електомагнитното поле/той е електромагнитно поле/.
Също така се използва и поглъщане на духовете от незаредена/очистена / материя - нафора, вино, светена вода и др. които са очистени предварително обикновено с полусфера.
Например една десетина метрова параболична антена може да погълне всички духовни "сили" на няколко километра. Проверено експериментално!
Тези ефекти се използват от древността за очистване от негативни духове.
За това са използвани потири, купели и казани. Китайските и скитски ритуални казани са били за това. А християните кръщават децата си в купели за да ги очистят от влиянието на негативни духове които могат да обременят подсъзнанието им с "прераждания". Куполните храмове са обичайни за някои религии.
Всеки може да си инсталира "духоловка" вкъщи. А армиите се пазятокултни атаки с духове с каските си. Короните също са такова индивидуално средство за защита. разбира се по малрите размери са с по-малка сила, но са достатъчни за целта.
Духовете могат да действат само на подсъзнанието. Първо енергията им е ниска и второ съзнанието автоматично пресява всичко, което мине през него и отхвърля въздействията. Такова пресяване извършва понякога и подсъзнанието, но не на всичко. За това често злите духове се представят като ваши починали близки пред него. Обикновено съзнанието е силно и контролира подсъзнанието. Само при хора със слабо съзнание, което не може да контролира подсъзнанието, се наблюдава влияние на духове и обсебване.
Контрол над сънанието е невъзможен, просто защото е съзнание. Няма сила, която да го подчини.
Укрепването на съзнанието и съзнателния контрол над подсъзнанието е било цел на йога. Та използват силата на съзнанието/сила на змията - символ на ум/ да разрушат илюзиите, измамите/Мая/.
За това основната цел на йога е съзнателния контрол над подсъзнанието за освобождаване от влиянието на духовете - т.н. окултна Матрица.
Окултистите са хора, които ползват услугите на негативно настроени духове. Те създават псевдо йогата тантра като дезинформация където силата на змията се изопачава като сексуален символ/на полов орган/.
Истината е че духовете и съответно окултистите са слаби, а и лесно може да се противодейства с прости и общодостъпни средства.


Спокойно, окултните сили не могат да ви вкарат в заблуда; да ви накарат да правите каквото не искате; Просто нямат власт над  ума, над мислещия ум. Действието им е ограничено. паразитните влияние се усещат и неутрализират. Дори да не сте йога, просто мислете. Ако нещо ви хрумне случайно и не отговаря на истината, на реалното състояние на нещата или просто е погрешно. Може да е плод на психтронно влияние.  Просто го отхвърлете. /е то се отхвърля дори да не е от психотрониката - грешното и заблудите са си грешки и се елиминират от правилното/
Мисълта отхвърля заблудите. Просто неправилното се открива и отхвърля. Дори привидно да ви се трува правилно, ако мислите ще видите грешката и заблудата. Мислете. Това е унищожение на илюзиите. Никой не може да манипулира мисълта.
Нашето оръжие е истината!!!




Тагове:   Матрицата,   ІІ,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ussrfenix
Категория: Политика
Прочетен: 263398
Постинги: 84
Коментари: 34
Гласове: 152
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031