Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2010 14:17 - Коренната разлика между евреи и християни
Автор: ussrfenix Категория: Политика   
Прочетен: 14659 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.02.2010 14:41


Разликата между юдаизма и християнството е огромна. Разликата не е в това, че едните чакат месия, а другите почитат Христос. Разликата е в класовата ориентация. Първите християни са комунисти и това е дало една социална насоченост на християнството. От християнска гледна точка капитализмът е неморален. Експлоатацията на широките народни маси е несъвместима с християнския идеал.
Основното правило на християнството "Обичай ближния" е несъвместимо с капиталистическия експлоататорски строй, където господства егоизмът, алчността и правилото е "Изяж ближния си с парцалите".
Всички познавате достатъчно християнството, така че ще си спестя цитатите осъждащи алчността, експлоатацията, немилостта и прочие на богатите.
При юдаизма е точно обратното. Там се държи основно на някави измислени правила, които определено не са от Бог и едва ли Бог би държал на тях. Съботи, кашер - забранена храна и прочие. Характерът на юдаизма е много добре описан от Христос и християните - изобличенията на фарисеите, днешния юдаизъм, са не едно. Дори фарисейте са наречени сатанинска синагога. Юдаизмът няма социална насоченост и обслужва богатата класа, днес капиталисти. За това юдаизмът е особено привлекателен за капиталистическата класа наред с хибриднити проюдеиски учения - масонство, илюминати и прочие. Тези учения не осъждат капитализма и пороците му. Те са много удобни за капиталистическата класа, докато християнството е доста неудобно на капиталистите - принуждава ги да проявяват любов към ближния и пречи да развихрят алчността си и егоистичния си апетит.

Борбата на капиталистическата класа срещу християнството е вековна. Илюминати и масони не са от вчера. Днес се появяват много поръчкови публикации и книги като на Дан Браун с една цел да унищожат християнството, последния бастион на социализма.

Морален ли е юдаизма. За класовата ориентация на юдаизма вече се изясни. Но юдаизмът е и национал-шовинистически и расистки ориентиран. Прочетете Стария Завет, после "Моята борба" на Хитлер. Хитлер е само скромен подражател на юдаизма. Няма да намерите по-расистка и нацистка релгия от юдаизма.
Освен "избрани" и "превъзхождащи" всички останали народи с тази "избраност" евреите учат, че трябва да владеят света, господстват над другите, да поробят всички останали народи и да изтребят тези, които не се подчинят на властта им.Е сега става ясно, "сатаниска синагога" не е пресилено определение, а си е съвсем точно и на място.



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ussrfenix
Категория: Политика
Прочетен: 264071
Постинги: 84
Коментари: 34
Гласове: 152
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930