Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2011 12:32 - Волен Сидеров и руския план за ресталинизация на Европа
Автор: ussrfenix Категория: Политика   
Прочетен: 2142 Коментари: 0 Гласове:
4



Те в Путинова Русия си е неосталинизъм. Спор няма.
Но нали не са комунисти, ще питате вие. Та и Сталин не е бил. Сталин и Ленин са червени фашисти, а не комунисти. Сталинизмът е червен фашизъм и само на име е комунизъм.
Тайно възраждат сталинизма. Първо диктатурата и ченгеджийския терор. После идва ред на култа.
За това и днешните руски новобогатиши фашисти възраждат сталинисма в по-лош вариан.
Не случайно съвременните руски нацисти са сталинисти - неонацисти и националболшевики. От нацизма до националболшевизма е една крачка.
Така неосталинистите на Путин ттайно подпомагат неонациското движение в Европа. Може би като часвт от план за изместване на американското влияние и замяната му с руско неосталинско-фашиско.
Някога СССР ползваше комунистическите партии за подобна антиамериканска дейност, но днес в Русия правителството са богаташи милиардери и се боят от комунизма като дявол от тамян.
Неонацизма е близък до сталинизма и лесно неонацистите могат да преминат към неосталинистите.
Питате ли сте се, защо покровителите на Сидеров са избрали именно него за основател на неонацисткото движение в България.
Сидеров е интелектуално ограничен(меко казано) като българските политици по принцип.
Волен е болен мозък, но такива политици дал господ.
До тук Волен Сидеров покрива критериите за марионетка. Върши глупости и всичко което му наредят. Но такива са мнозина. Кое е предимсвото на Сидеров.
Шефовете от Москва са го харесали заради приликата с вожда Сталин. Сидеров значи железен, а Сталин е стоманен. Ето ви идеалният лидер за неосталиниски нацисти. Дори като казват името му, ще си спомнят вожда.
Това че неонацистите лаят срещу Сталин не бива да ни заблуждава. Това е обикновена тактика за заблуда на противника. Няма да се намерят много последователи при нас, ако разберат, че са за сталинизъм. Докат в Русия Сталин все пак е популярен, по нас не е на особена почит.
Така се предполага че са неосталиското ръководство, което дърпа конците от Русия са наясно малцина. Другите си мислят че са обикновени неонацисти.
Освен това се наблюдава някакъв таен неонацистки интернационал оглавен от неосталинистка Русия. Това обединение и лидерство  е насочено срещу американската доминация, но и срещу пролетариата. Срещу справедливите му искания са повече социална справедливост. Това е обединение на едрия капитал от Европа. Нов вариан на пакта Молотов-Рибентроп, съюза между Сталин и Хитлер.
Така германските и други западни нацисти са близки с руските си колеги неосталинисти-фашисти и дори признават върховенството на руските си колеги, които имат повече власт и сила. Те разполагат с цялата мощ на Русия. Борят се не само за влияние но и срещу възражадне на социализма и комунизма. Стремят се да увеличат експлоатацията и потиснат народното недоволсво от грабителската им иконимическа политика.
Така Сидеров си сътрудничи със западните нацисти. Дори го видяхме с очите си да се сбутват тайно папата, който е неонацист. Някаква нацистка конпиративна среща с размяна на тайни сигнали и съобщения. Публична тайна е близостта на Рацингер с нацистите, таен нацист.
Покровителството и възраждането на нацизма е политика на съвременна Русия. То се подпомага и контролира от руските служби. Зад нацизма стои дългата ръка на Путин и сие.
Явно след като избраха пътя на капитализма поради страх от народното недоволство и загубата на позиции в международно отношение, руските олигарси предпочитат сигурността на фашизма и неосталинизма. Сталинизмът е руския вариант на фашизма.
Волен Сидеров е просто маша на руските фашисти неосталинисти. Поредната политическа марионетка на КГБ.
Руснаците му осигуриха членска маса, активисти и електорат главно от бивши активни борци, те са традиционно свързани с Големия брат. Така те го вкараха в политиката и парламента.
Но все още се намират балами, които да му вярват. Сидеров работи срещу България, а не за неиното спасение. И както се казва по делата му се познава.
Спомогна за турцизирането на ромите и направи това, което Турция и ДПС не  постигнаха за деситилетия. Увеличи турския етнос със стоцици хиляди. Мобилижира лектората на ДПС и бетонира разклатените му позиции. Заслужава орден от Турция.
Поддържа една противонародна и антибългарска социална и стопанска политика.
Какво можем да кажем повече за този предател и шпионин. Нищо добро.


Атакаджии, изтрезняването е трудно. А, така!


image




Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ussrfenix
Категория: Политика
Прочетен: 263422
Постинги: 84
Коментари: 34
Гласове: 152
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031