Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2011 11:48 - За съжаление все още Китай и Корея не са реформирани достатъчно
Автор: ussrfenix Категория: Политика   
Прочетен: 1274 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 11.02.2011 10:34


Китай и КНДР не са охвърлили напълно илюминатската система и управление. А така комунизмът не може да се модернизира и усъвършенства.
Макар да е смекчена от традиционната китайска философия, тяхната систена си остава в релсите на стария илюминатски комунизъм:  Ленизма-Сталинизма
Илюминатския комунизъм не е никакъв комунизъм, а червен фашизъм.

Защото целта на илюминатите от СССР като Ленин и Сталин е неограничена власт и злоупотреби с власт. Те не се бореха за благото на народа, а за завладяване на света.
За това и не само не се стремяха към повишаване благосъстоянието на народните маси но и към неговото ограничаване.
Това добре е описано в 1984 на Оруел.
Илюминатите се страхуват, че повишаване на благосъстоянието ще доведе до повишане на общата култура, на образованието, мислението и осъзнаването на масите. А това е нежелано от илюминатите, защото по-будните хора се манипулират по-трудно.
На Запад се води целенасочена политика на затъпяване на народа. Там нивото на куlтурата и масовото образование не са високи.
За това в СССР поддържаха народа на минимално ниво благосъстояние.
За щастие не всички комунистически лидери споделяха възгледите на съветските си колеги. Така нашия Тодор Живков не следваше руската политика и се грижеше за всестранно подобрение положението на народа.

Погрешността на тази политическа линия на СССР бе доказана от провала му.


Макар да се реформират  частично Китай и Корея си остават в основата сталинистки държави. Китайската и КНДР перестройка е по-упешна от съветската, но си остава империалистическа и противонародна система на илюминатска диктатура, която продължава да жадува за абсолютна, несправедлива и безнаказана власт, за злоупотреби с неограничена власт.
Реформирането китайско-корейския комунизъм е важна крачка към истинската свобода за народа - икономическа и политическа.
При капитализма няма икономическа свобода и пролетариата е зависим  икономически от капиталистите, а от там и политически.
При истински комунизъм се осигурява икономическа и политическа свобода, но в илюминатския "комунизъм" няма  политическа свобода.
За съжаление въпреки  икономическата свобода, тези страни остават диктаторски, империалистически, експлоататорски и противонародни. Наследници на дерибеите мошеници Сталин и Ленин. Така те нестоят по-горе от колегите си империалисти капиталисти.





Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ussrfenix
Категория: Политика
Прочетен: 263421
Постинги: 84
Коментари: 34
Гласове: 152
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031