Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2010 15:12 - Ционисткия заговор срещу комунизма, Сталин и ционистите
Автор: ussrfenix Категория: Политика   
Прочетен: 2514 Коментари: 1 Гласове:
1



Както е извесно ционистите използвали Октомврийската революция за да завладеят властта. Те получили помощ от Германия за да извадят Русия от войната.
Разбира се ционистите нямали намерение да строят комунизъм/тъй като са малцинство властта им се крепи на капитала/. Те само  използвали комунизма като средство за завладяване на властта в царска русия и постигане на целта - Световната ционистка империя и ционистка диктатура. По света използват капитала за да завладеят механизмите на властта, но в самодържавна Русия властта била на царя и дворяните, трябвало да ги отстранят и за това иползвали комунизма.
След революцията и Гражданската война опитали да възстановят капитализма с НЕП и да ограбят народа и страната(както направиха през 1989г). Но е появило разцепление. Някои от тях разбрали, че НЕП и капитализма са се провалили, защото не можели да решат въпроса с модернизацията и индустриализацията на страната. Освен това възраждането на капитализма щяро да отблъсне червеноармейците революционери борели се за комунизъм. Това означавало, че скоро  реакцията на Европа отново може да ги нападне с нова интервенция и да върне стария режим и белогвардейците, а те да загубят властта и заграбените богатства.(Едва след отмирането на поколението на белогвардейците белоемигранти в СССР се решиха да върнат капитализма за да няма завърнали се претенденти за властта.)
Така започва сблъсък между двете групи.

Сталин бил съюзник на ционистите и се намира под ционистко влияние чак до 1953г.
Прдпочели него за вожд, за да не набива на очи ционистката власт пред народа.
Той действал според указанията на ционисти. Бил заблуден от тях, че те наистина искат да строят комунизъм. Едва след като в Израел показват истинската си прокапитилистическа ориентация Сталин скъсва с тях. До тогава обаче е под тяхно влияние. Дори се жени за еврейка за да заздрави връзките си с тях. Напрактика ционистите са архитректи на съветската система и нейните пороци и грешки са умишлено създадени/лековерният Сталин сигурно не го подозирал/. Та крайна цел на ционистите не била построяване на комунизма, а световна власт. Комунизмът трябвало да бъде провален. За тва те равивали СССР само дотолкова, колкото да устои на евяентуална реакционна агресия, а не да го превърнат в истинска модерна, развита, богата и силна страна.
Истинския победител на ционизма в СССР е Хрушчов - отстранил циониста Берия и прекратил ционисткото влияние, но не му достигнали капацитета, куража и волята за промени и изправяне на системата, та и той бил част от нея. Корумпираните партийци кадрувани от ционистите накрая се противопоставили на опитите за промени и продължили по гибелния път. Гибелен за народа, не за тях. Те станаха богаташи - точно по ционисткия план. А народът бе ограбен, натикан в бедност и нищета за да се изпълни плана на ционистите за световна власт - Световната ционистка империя и господство.



Гласувай:
2



1. grigorsimov - Допълнения и уточнения:
20.12.2010 22:47
Еврейската революция в Русия се извършва с парите на американските, английските и германските банкери - евреи, а не с парите на Германия.
А Йосиф Висарионович Джугашвили (Сталин) не бил грузинец, но "осетинец", а всъщност си е евреин, което личи и по имената му. А фамилията му - Дугашвили, означава - еврейски син.
За Ленин няма да уточнявам, на какъв език са говорели в семейството му, и кна какъв език е говорел той на международните социалистически (еврейски)конференции, за да не се разсърдите.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ussrfenix
Категория: Политика
Прочетен: 263852
Постинги: 84
Коментари: 34
Гласове: 152
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930