Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2010 14:19 - ЦИонистите наистина са дегенерати.
Автор: ussrfenix Категория: Политика   
Прочетен: 1946 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.01.2011 10:44


Строители на капиталистическото общество и негови господари са ционистите. Те са създали капиталистическата система за да властват над света със силата на парите. По-точно със силата на измата, мошеничеството и спекулациите.Именно ционистите са архитекти на тази система позволяваща им да управляват света. Тяхното предимство е в тяхното коварство и мошеничество, тяхната безскрупулност и подлост. Това ги прави господари на другите народи, които са по-добри, по-благородни и добродетелни.Честните и почтените са изяждани от коварните и подлите.


Най- разпространеният и най-мощен опиум днес е буржоазната псевдонаука.
Особенно икономическата псевдо наука, която предлага на масите спекулативни теории на идеализирани модели несъответстващи на действителността. Те идеализират капитализма и малагат изкривена представа за механизмите му. Докато едрите капиталисти добре познават правилата на играта - манипулиране на пазара корупция и др. Така следващите правилата на почтенната търговия налагани от псевдо икономиката нямат шанс срещу мошениците рано или късно отпадат от играта.
Освен псевдонауката икономика, която представя илюзорна картина на капитализма, тук трябва да споминим и укриването на научни факти и откития неудобни на капиталистическата класа или на отделни корпорации.


В човешката еволюция е продължителен процес. Човекът произлиза от животните. У някои животни е силно развит инстиктът за властване, нещо което осигурявало оцеляването в дивата природа. Човекът открил нещо по-добро - обществото в което хората са заедно и заедно се борят с околната среда. Когато човекът се развива като социано същество се формира разумът. Да разумът е продукт на човешкото общество, той е социално явление. В случай когато деца били изолирани от хората, те не се развивали като разумни същества - били като животните.
Човекът е зле приспособен да оцелява в природата и ако не са разумът и обществото - организираните човешки групи, които си помагат да оцелеят, не би оцелял до днес.
Така цялата човешка култура дължим на обществения живот. Целият натрупан опит и умения са обществени като се придават от човек на човек. Без цивилизация няма прогрес.
С появата на обществен живот е променят инстиктите на човека. Те се приспособяват към този нов начин на оцеляване. В обществото всеки е свързан с другите и те с него. Всички са взаимозависими. Обществото е изградено на принципа на взаимопомощ дори да е мотивирана от личния стремеж за оцеляване.
Дегенацията. В обществото се проявяват и антиобществени инстинкти. Болезнената мания за власт(и богатсво като източник на власт) е продукт на  старите животински инстинкти. Тя изправя човек или група хора срещу интересите на останалите. Те се стремят към безмислена самоцелна власт/оцеляването е гарантирано от обществото и стремежът към нея е неоправдан - стремежът за власт се крие в предобществените инстинкти/. Всъщност управлението е работа по координиране и организация на обчеството. Управителите се явяват служители на обществото.(така и при  Русо, Конфуций, Лао Дзъ, Мо Дъ и др.)Както е казано и в християнството: Който иска между вас да бъде пръв, трябва да служи на останалите.
Егоистичния,  самоцелен стремеж към  власт(при Ницше - Воля за власт) е дегенерация, тъй като той заплашва самото общество и самото оцеляване на човечеството. Краен продукт от разпада на обществото е гибелта на човечеството. Той ражда злоупотребите с власт. Власт която е за самата себе си и е във вреда на обществото.
Разбира се тези личности страдащи от Воля за власт са дегенация, завъщане към дивото, унищожение на цивилизацията/ако повечето хора бяха дегенерирали вече  нямаше да има цивилизация/.
Дегенератите са вредни и опасни за останалите. Те трябва да се отстраняват от обществото. Дегенератите са опасност за човечеството. Те се сдобиват с все повече власт и заплашват самото съществуване на хората.
 Сама дегенерация е обществен не само генетичен процес за това в някои общества (например в някои източни) дегенерацията е по слаба. Колкото по на Запад отиваме, толкова дегенерацията се засилва. Източноевропейските страни събират Изтока и Запада за това е важно, кое начало побеждава.
Ако продължим по пътя на дегенерацията и да се дава власт на дегенератите лошо ни чака, защото те унищожават всичко.


Истинaта е, че  управлява измета, а не каймака.
Така наречения "елит" са елита и върховните същества на глупоста, егоизма, алчността, тъпотията, простотията и злината. Единствена любов, която имат, е към себе си, богатството и власта. Те, върхушката, са просто оръдия на Злото.

Как се създава елита на капиталистическата класа. Каква е неговата природа. Най-голямата лъжа на капиталистическия елит е, че има някави качества. Терминът първоначално натрупване на капитала обхваща всички онези грабежи, измами, далавери, корупция и злоупотреби, с които се създава големия капитал. Това е факт. Началото на всички големи капитали е нечисто.
За натрупване на капитала са нужни качествата алчност, безскрупулност и подлост. Безогледна алчност не подбира средства и не се спира прид нищо. Процесите на първоначално натрупване на капитала у нас са се наблюдавали на Запад преди век два.
Целият капиталистически елит произлиза от алчни, безкрупулни и безмилосни хора. Например лихварския капитал,основа на днешния едър финансов капитал, се е натрупал от безмилосно ограбване на крайно нуждаещи се. Давали им заеми с огромна лихва и отнемали имуществото им. Лихварите изпивали кръвта на народа.

"Обичай ближния" е несъвместимо с капиталистическия експлоататорски строй, където господства егоизмът, алчността и правилото е "Изяж ближния си с парцалите".

От тук виждаме, че елитът на капиталистическата класа произхойда от хора с ивънмерна алчност и нулев морал несъвместитими с висок интелект. Или иначе казано сега ни управлява утайката на човешкия род.

Как се отблагодариха ционистите на българите за спасяването на евреите през ІІ св.война. Продадоха ни и ни предадоха на америнаския и турски империализъм за да могат техните от Уолстрийт да прибавят някой друг долар към огромните си богатства. Приложиха и прилагат плана за унищожение на българския народ(плана РАН).
Всичко със съдействието на МОСАД и хора като Луканов.
Какъв е изводът. На ционист добро не прави. Долният човек си остава долен и унищожава дори собствените си спасители за някоя пара.
Нима това са хора. Не, това са зверове.
Право е казано  - това не са хора, а подчовеци, които само приличат на хора, но не са.







Тагове:   ционизъм,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ussrfenix
Категория: Политика
Прочетен: 264085
Постинги: 84
Коментари: 34
Гласове: 152
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930