Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2010 10:21 - Какво се крие зад опитите за възраждане на слънчевия култ, възраждането на нацизма.
Автор: ussrfenix Категория: Политика   
Прочетен: 3091 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 15.12.2010 10:43


Виждаме, че в последно време се развива активна дейност по разпространение и налагане на нео слънчев култ. Различни окултни и мистични учения пропоповядват за слънцето като бог.
Зад това религиозно движение стоят илюминатите. Причините за избора на Слънцето като бог е, че то не прилича на абстрактният световен бог познат от някои философски учения и използван в религията на юдеи, християни и мюсюлмани. Илюминатските общества с анти юдео-християнска насоченост, които искат да изкоренят напълно влиянието на юдео-християнството, предпочитат езически бог който няма нищо общо с "еврейския"(макар самите евреи да са заимствали абстрактния бог от египтяни, вавилонци и перси).Слънсето е предпочетено да бъде обявено за бог, защото не е абстрактно и е най-значимия астрономически обект билзко до нас.
Слъчевият култ се развива  не от вчера, например нацистите, които са илюминати, са привърженици на този слъчев култ. Ясно е че зад слънчевият култ стоят антисемитски илюминати. Става дума за борба за власт между проционистки илюминати, масони и техни съперници, конкуренти илюминати. Тъй като властта е само една, няма място за две групировки. Разбира се вместо илюминатската върхушка, била тя ционистка или нацистка, го отнася народът, бил той евреи или арийци. То правилото  "върхушката пие, народът плаща"  си е старо колкото света.
Новото е че науката е подчинена на илюминати и те я изполват за да прокарват свойте измами - новия опиум за народа.
Ето например случайни обичайни протоуберанси, петна и подобни слънчеви образувания бяха оприличени и представени като "усмивка". Това обслужва модерните слънсепоклонници илюминати, които се опитват да наложат новия бог, при все че е добре извесно, какво точно е слънцето и доста трябва да се потрудят за да наложат новия бог.
Кой знае колко конфигурации могат да се открият в слънцевите протоуберанси и петна. Това е като облаците, които заприличват на какво ли не. Въпросът е как ще се представят. А последиците могат да са фатални.
Разрастването на тези прикрито пронацистки култове,които прикрито боготворят арийската/нордическата раса , може да доведе до реално възраждане на фашизма и нацистката диктатура.



image




Гласувай:
2



1. andrei - Култът към Слънцето
15.12.2010 10:51
датира от най-дълбока древност.Все пак,за нас То е извор,както на живота на земята,така и на негативни последици идващи от цикличната му активност.Пресилено е всичко да се свързва с посегателства на илюминатите,които по една или друга причина са обсебили символи и знаци съществували много преди тях.Пречупеният кръст,който е един от най старите български символи изобразяващ Слънцето днес е демонизиран незаслужено,понеже е бил използван от нацистите в Германия,като техен основен символ.Примерите са много за да се разпростирам нашироко.Астрономическите наблюдения на Слънцето,са стари колкото е старо човечеството,което внимателно е следило неговите прояви и с чиято цикличност хората са се съобразявали.Интерпретации по тази тема,могат да се правят до безкрайност,но аз предпочитам да се радвам на тази слънчева усмивка и дано огрява и поколенията след нас.Бъди здрав!
цитирай
2. andrei - Пишеш против илюминати,
15.12.2010 15:16
а си сложил за аватар илюминатски символ.Хайде малко се освети-хората,които четат не са лумпени!
цитирай
3. ussrfenix - не е илюминатски
17.12.2010 10:35
Просто изразява бъдещия изгрев на комунизма след настоящия залез, както слънцето залязва и отново изгрява. Както е казал Г. Димитров - "Колелото на историята се върти и ще се върти до пълната победа на комунизма."
и е бил прав повече от илюминатите псевдокомунисти. Предвидил е победата на капитализма, над съветската сиситема и е предрекъл ново възраждане на комунизма след това.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ussrfenix
Категория: Политика
Прочетен: 263405
Постинги: 84
Коментари: 34
Гласове: 152
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031