Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2010 14:26 - Комунистите отново в нелегалност.
Автор: ussrfenix Категория: Политика   
Прочетен: 821 Коментари: 0 Гласове:
2



Знаем че комунистите се преследват абсолютно незаконно. Нали УЖ е свобода и демокрация. Но каква свобода и демокрация е едни да заграбват всичко, а останалите да им робуват за къшей хляб. Това не е никаква свобода нито демокрация. Свобода и демокрация има само при комунизма - при народната демокрация.
И така ако ви усетят, че сте комунист ще ви подложат на политически гонения, на преследване тайно и неофициално.
Освен самите капиталисти ни преследват като класа. Само отделни прогресивни хора от буржоазията могат да са комунисти или да симпатизират, но те са изключения. Всеки богаташ е алчен и мрази и в червата си комунизма и комунистите.
За това се налага политическата просвета на народа да се води тайно. Никакъв интернет там следят. Интернет клубовете също се следят отдавна от службите дори и там не става.
Просвещението на народа трябва да става тайно като някога в нелегалност. Истините на комунизма да се разпространяват от ухо на ухо. Комунистите да се пазят от доносниците, агентите и СРСта за да остане дейността им незабелязана и да не бъде саботирана.
Трябва всеки комунист да се запознае с основите на конспирацията, как да се пази от агенти и доносници, как да различава провокаторите доносници и агенти от истински недоволните.
Народът разбира и не прима експлоататорската грабителска сиситема, но няма ориентир. Комунистическата просвета ще му помогне да се ориентира. Тя му е неоходима. Но трябва да се действа конспиративно с лични контакти, от ухо на ухо  и тайни сбирки като някога.
Може и да се ползва стария метод с листовки, но трябва да се знае че принтерите имат фабрична маркировка, която бележи отпечатаните документи, и че по някои места има камери за следене. Така че трябва да се внимава.


В крайна сметка не ни позболяват да действаме легално. Отрязват ни достъпа до ефира -  до радио и телевизия, а в мрежата ни преследват. Трябва да внимаваме, защото доносниците  слухтят около нас.


Остава да си пожелаем успешена дейност в нелегалност.
На сянка е най-добре.



Тагове:   Отново,   нелегалност,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ussrfenix
Категория: Политика
Прочетен: 264047
Постинги: 84
Коментари: 34
Гласове: 152
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930