Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2010 08:29 - Какво ни даде 9ти септември
Автор: ussrfenix Категория: Политика   
Прочетен: 1187 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.09.2010 08:30


Преди 9ти България е изостанала държава с примитивно селско стопанство. Има съвсем малко машини. Българският селянин оре с волове и рало. Жъне със сърпа като преди векове. Индустрия почти няма. Образованието е на ниско ниво. Както е написал Вазов в "Негостолюбиво село" : африканска държава!
След 9ти комунизмът даде изведе страната на нивото на развитите страни. И дори по-високо. Българинът имаше собствена панелка, когато западнякът живее на квартира. Селското стопансво бе модернизирано и произвеждаше всякаква продукция. Осигури изобилието от селскостопански продукти в страната и за износ. Хранително-вкусовата промишленост заливаше пазара с евтини и качествени продукти. Днес са скъпи и боклуци. Българските платове, облекло и обувки бяха на най-високо световно качество. Имаше развита тежка промишленост, която работеше за страната и за износ. Развиваха се високите технологии.
Образователната ни система бе на световно ниво и  българинът се нареждаше на челните места по интелигентност в света.
Народът живееше добре.
Имаше и грешки плод на пагубното вляние на руснаците. Те не справиха с основния си проблем - алкохолизма, а комунизъм се строи със съзнателност и ясно съзнание, не с пияни глави.
Не се знае на колко водки руснаците са решили да връщат капитализма и да разрушат и погубят не само собствената си страна, но и дъщерните соцстрани. Промяната и преврата ги направиха с помощта на КГБ. Добре е извесно, че при капитализма са облаготелствани само богатите напреднали страни. Отстаналите са обречени на бедност и мизерия от пазарното стопанство, ако нямат ръководена от държавата планова икономика като Япония. Определено братушките са били със замъглено от алкохола съзнание, когато са вземали решението.
А и системната употреба на алкохол води до трайни увреждания на ума.
Капитализмът бе върнат от хора като алкохолика Елцин.
Време е да изтрезнеем. Отново сме африканска държава капо дядо вазово време.
Има единствено хотели за да издържат върхушката, която ни продаде и слугува на световния империализъм и капитал. Всичко друго е разрушено. Което все още е останало ще се разруши. Нивото на образованието е боклук. Болниците се ликвидират. 
Със страната и народът ни е свършено.

На девети основните извършители на преврата са не БКП, а звенарите. Те са били офицери възпитани в патриотизъм и любов към отечеството. Не са пролетарии, но стават комунисти от любов към родината. Още през 1934 се опитват да спасят страната от корумпирана политическа система обслужваща частни интереси. Опитват и някаква държавна намеса в стопанството, но по това време още не са осъзнати политически и не са комунисти. Провалът на първия опит да спасят страната им отваря очите и разбират, че само комунизма може да модернизира и спаси страната от гибелта към която я води домораслата буржоазия. Така тези патриоти прегръщат комунизма като спасителна жилетка за страната. Те обичаха родината.
Сега ни предадоха.



Тагове:   Какво,   даде,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ussrfenix
Категория: Политика
Прочетен: 264068
Постинги: 84
Коментари: 34
Гласове: 152
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930